11/11 – O zi magică ce deschide poarta către transformare!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11/11 – O zi magică ce deschide poarta către transformare!

Luna noiembrie emană întotdeauna o atmosferă specială, datorită vibrației sale asociate cu numărul 11 în numerologie. Numărul 11 este considerat un Număr Maestru, reprezentând legătura cu planuri superioare, divinitate și trezire spirituală. În această perioadă, aveți oportunitatea de a vă alinia cu Sinele vostru autentic și cel mai înalt potențial.

Acest număr Maestru, 11, nu doar simbolizează călătoria spre autenticitate, ci și amintește că, în ciuda iluziei separării individuale, suntem, în realitate, interconectați și facem parte dintr-un întreg mai mare. Această conexiune se reflectă în repetarea numărului 1 de două ori, iar atunci când cifrele sunt alăturate, rezultă 11, oferindu-ne, în final, energia echilibrată a numărului 2.


11 noiembrie – Portalul Maestru 1111

Celebrul 11/11! O zi deosebită pentru mulți! Această zi poartă în sine codul numeric 1111, reprezentând un număr puternic în astrologie și, totodată, un număr angelic.






Dacă există ceva anume pe care doriți să-l materializați sau o dorință pe care vreți să o îndepliniți, aceasta este ziua în care să vă stabiliți intențiile! 1111 amplifică capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă asupra țesăturii vieții. De asemenea, indică faptul că suntem într-o armonie completă și aliniere cu întreaga natură.

În această stare de aliniere, devine mai ușor să vă simțiți conectați la realitatea voastră pe Pământ și, în același timp, la magia și înțelepciunea planurilor superioare. 11 noiembrie este, de asemenea, o zi extrem de puternică pentru deschiderea inimii și întărirea energiei câmpului inimii voastre.






Dacă resimțiți că întâmpinați obstacole în privința chestiunilor inimii sau aveți dificultăți în a vă conecta cu dorințele voastre profunde, stabiliți o intenție și cereți îngerilor și ghizilor voștri să vă ajute să eliberați orice blocaje care nu mai sunt necesare. În cursul zilei, încercați să vă mențineți conștienți inima deschisă și în vibrația iubirii, înțelegerii, iertării și compasiunii, mai ales față de voi înșivă!

Dacă există ceva pe care doriți să atrageți, să materializați sau să creați, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, ritualuri, dar și pentru acțiune.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS