Horoscopul sănătății în noiembrie 2023. Ce surprize te așteaptă?

Horoscopul sănătății în noiembrie 2023. Ce surprize te așteaptă?

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Pentru zodiile de Foc, perioada în cauză nu se anunță a fi cea mai favorabilă în ceea ce privește sănătatea. Nativii acestor trei semne trebuie să acorde o atenție deosebită stării lor de sănătate, să repete analizele medicale și să consulte medicul de familie în caz de probleme. Durerile sau simptomele trecătoare nu ar trebui ignorate, deoarece există afecțiuni care pot da semne doar ocazional și pot afecta organismul în mod subtil. Cu toate acestea, vestea bună este că Venus traversează Balanța și influențează Casa Sănătății, sugerând că nu se prefigurează probleme majore, conform horoscopului sănătății pentru luna lui Brumar.

Zodiile de Foc ar trebui să-și gestioneze cu înțelepciune energia în luna noiembrie, să reducă stresul cotidian, să acorde atenție unui somn de calitate, asigurându-se că beneficiază de 7-8 ore de odihnă în fiecare zi. Un aspect crucial este odihna, alături de adoptarea unei diete bazate pe legume și fructe cu coajă neagră, bogate în polifenoli și antioxidanți.






Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii zodiilor de Pământ se bucură de o stare excelentă în luna noiembrie, având o energie sporită, iar temperaturile mai reci îi motivează să devină mai activi, mai bine organizați și mai echilibrați. Această perioadă propice îi încurajează să inițieze un program sportiv nou sau să adopte o dietă bazată pe legume și brânzeturi pentru a începe procesul de slăbire. De asemenea, este deosebit de important în această etapă, să renunțe la consumul de carne și să își diversifice alimentația cu ciuperci și legume.

Pentru cei care caută stimulente pentru sistemul imunitar, consultarea unui medic nutriționist în privința includerii ciupercilor shiitake și maitake în dietă este recomandată. Aceste ciuperci sunt bogate în vitamina D, complexul de vitamine B, potasiu, magneziu și antioxidanți puternici, contribuind astfel la întărirea sistemului imunitar.






Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

În luna lui Brumar, zodiile de Aer se pot confrunta cu provocări mai mari în ceea ce privește sănătatea lor. Temperaturile reci pot afecta aparatul respirator, generând plângeri frecvente legate de rinite, sinuzite sau migrene. Cu toate acestea, intrarea lui Venus în zodia Balanței încă din primele zile ale lunii noiembrie va aduce un adăpost benefic, ameliorând simptomele neplăcute. În această perioadă, datorită influenței pozitive a lui Venus, se reduce riscul de îmbolnăvire, iar afecțiunile precum virozele și sinuzitele vor fi mai puțin întâlnite printre nativii cu semn de Aer.

Pentru a-și întări sănătatea, cei din zodiile de Aer ar trebui să acorde o atenție deosebită sistemului respirator. Vizitele regulate la salină sau saună, precum și utilizarea inhalărilor și fumigațiilor cu plante benefice sunt recomandate în conformitate cu horoscopul sănătății pentru luna noiembrie.






Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Nativii cu semn de Apă au mereu de furcă din cauza temperaturilor reci. Pot avea dureri articulare, dureri de mușchi, dureri de spate, dureri de cap. Cine știe că este mult mai sensibil la frig, trebuie să ia măsuri din timp și trebuie totodată să se protejeze de virozele specifice de sezon.

Nativii cu semn de Apă ar trebui să meargă la băi termale cu sare sau cu magneziu, să își întărească imunitatea cu plante medicinale și cu suplimente pe bază de vitamine, dar numai la recomandarea medicului de familie. Noiembrie nu este o lună chiar atât de rea pentru sănătatea nativilor de Apă, dar trebuie să aibă grijă de imunitatea lor.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google