Etalarea şi interpretarea runelor, 18-24 decembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor, 18-24 decembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Nativii acestei zodii sunt pregătiți pentru noi începuturi, conform runelor. Au o energie și o vitalitate reînnoite, atât fizic, cât și psihic. În această săptămână au o oportunitate excelentă pentru ei să-și dezvolte potențialul și să-și atingă obiectivele.


Taur:

Taurii ar trebui să rămână acasă în această săptămână pentru a se pregăti pentru o schimbare importantă care va veni în curând. Această schimbare se va întâmpla în mediul lor familial sau profesional, așa că este important să fie pregătiți pentru orice eventualitate.


Gemeni:

Nativii acestei zodii au primit două oferte care le vor oferi noi oportunități de creștere și dezvoltare. O ofertă este legată de casa lor, iar cealaltă este legată de serviciu. Gemenii ar trebui să cântărească cu atenție ambele oferte înainte de a lua o decizie.






Rac:

Racii vor primi vești bune în această săptămână. Aceste vești ar putea fi legate de bani, dragoste sau carieră. Oricum ar fi, nativii acestei zodii vor fi fericiți și mulțumiți de această veste.


Leu:

Leii trebuie să se mobilizeze în această săptămână dacă vor să obțină rezultatele dorite. Ar fi bine să lucreze mai mult și să nu renunțe la visurile lor.


Fecioară:

Nativii acestei zodii vor avea o luptă de câștigat în această săptămână. Cu toate acestea, runele le spun că vor avea de câștigat în mod sigur. Fecioarele ar trebui să fie încrezătoare în propriile forțe și să nu se lase descurajate de piedici.






Balanţă:

Balanțele au o rună foarte bună în această săptămână. Aceasta simbolizează belșugul. Aspirațiile acestor nativi se vor împlini în curând, iar ei vor avea parte de o perioadă de prosperitate.


Scorpion:

Scorpionii sunt călcați de simbolul dragostei în această săptămână. Acest lucru înseamnă că vor avea o nouă poveste de dragoste, care va fi pasională.


Săgetător:

Nativii acestei zodii au posibilitatea de a găsi răspunsurile la întrebările care îi frământă în această săptămână. Cu toate acestea, acest lucru se va întâmpla doar dacă vor avea o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.






Capricorn:

Capricornii muncesc foarte mult și au nevoie de putere și rezistență în această săptămână. Ar fi recomandat să se odihnească suficient și să mănânce sănătos pentru a se menține în formă.


Vărsător:

Nativii acestei zodii vor primi protecție divină în această săptămână. Se vor simți în siguranță în fața tuturor provocărilor.


Peşti:

Peștii sunt norocoși în săptămâna 18-24 decembrie 2023. Cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.


Urmăriţi-ne în Știri Google