Venus în Scorpion (4-29 decembrie 2023). Dragostea și gelozia se ciocnesc!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Venus în Scorpion (4-29 decembrie 2023). Dragostea și gelozia se ciocnesc!

Planeta Venus intră în zodia Scorpion luni, 4 decembrie 2023 – și va rămâne în acest semn până în 29 decembrie 2023. Venus este planeta iubirii, frumuseții și relațiilor, iar intrarea sa în Scorpion va avea un impact semnificativ asupra acestor domenii.


Berbec:

Venus în Scorpion le aduce Berbecilor o perioadă de pasiune și senzualitate. Sunt mai atrași de persoanele misterioase și enigmatice. Pot primi atenție și cadouri neașteptate, care îi vor surprinde plăcut. Este important ca Berbecii să fie sinceri cu partenerul lor și să nu se ferească să-și exprime sentimentele. De asemenea, trebuie să fie atenți la nevoile partenerului și să fie dispuși să facă compromisuri, conform horoscop-urania.org.


Taur:

Venus în Scorpion îi ajută pe Tauri să rezolve problemele din relațiile lor. Sunt mai dispuși să-și ceară scuze pentru greșeli și să facă pace cu partenerul. Taurii sunt mai generoși și mai atenți la nevoile partenerului în această perioadă. Sunt mai dispuși să facă sacrificii pentru a-și salva relația.


Gemeni:

Venus în Scorpion le aduce Gemenilor o perioadă de grijă pentru sănătate și vești bune. Sunt mai conștienți de nevoile lor și mai atenți la sănătatea lor fizică și emoțională. Pot primi vești bune despre o problemă de sănătate sau despre o situație care îi îngrijora. Gemenii se simt bine înconjurați de cei dragi și de prieteni. Au sentimentul că pot conta pe ei și că sunt iubiți și sprijiniți.






Rac:

Venus în Scorpion le aduce Racilor o nevoie de iubire pe care și-o oferă lor, propriei persoane. Sunt mai atenți la nevoile lor și mai preocupați de a se simți bine în pielea lor. Pot face schimbări de înfățișare, cum ar fi o nouă coafură sau o nouă ținută. Sunt mai motivați să facă sport și să mănânce sănătos.


Leu:

Venus în Scorpion le aduce Leilor o perioadă de liniște, calm și tihnă în cămin. Sunt mai relaxați și mai echilibrați din punct de vedere emoțional. Leii simt nevoia să se concentreze asupra sănătății lor fizice și emoționale. Pot face schimbări în stilul de viață, cum ar fi să mănânce mai sănătos sau să facă mai mult sport.


Fecioară:

Venus în Scorpion le aduce Fecioarelor o perioadă de vizite plăcute, atenții și gesturi frumoase. Interacțiunea cu cei din jur este una plăcută și armonioasă. Fecioarele sunt mai receptive la ceea ce le spun ceilalți și sunt mai dispuse să le răspundă pozitiv. Pot avea succes în toate interacțiunile pe care le au.






Balanţă:

Venus în Scorpion le aduce Balanțelor o perioadă de grijă pentru sănătate. Sunt mai conștiente de nevoile lor și mai atente la stilul de viață. Balanțele își organizează mai atent activitățile pe care le fac, multe dintre ele fiind legate de cămin și de casă.


Scorpion:

Acest tranzit le aduce Scorpionilor o perioadă de farmec sporit și putere de înțelegere a celor din jur. Sunt mai relaxați și mai primitori față de ceilalți. Scorpionii sunt mai blânzi, mai deschiși și mai naturali în relațiile cu ceilalți. Sunt mai receptivi la nevoile și dorințele celorlalți și sunt mai dispuși să le satisfacă.


Săgetător:

Venus în Scorpion le aduce Săgetătorilor o perioadă de economisire a energiei și de înțelegere a limitelor lor. Înțeleg că nu pot ajuta pe toată lumea și că nu trebuie să se implice în toate problemele. Săgetătorii sunt mai înțelepți și mai empatici în relațiile cu ceilalți. Sunt mai dispuși să facă un pas înapoi și să lase pe alții să se descurce singuri.






Capricorn:

Venus în Scorpion le aduce Capricornilor o perioadă de deschidere la nivel social și de dorință de a satisface nevoile partenerului. Sunt mai dispuși să depună eforturi pentru a-și face partenerul fericit. Capricornii sunt mai iubitori și mai atenți în relațiile cu ceilalți. Vor dori să-și deschidă sufletul și să-și împărtășească sentimentele.


Vărsător:

Venus în Scorpion le aduce Vărsătorilor o perioadă de plăcere a puterii și de dorința de a fi în centrul atenției. Sunt mai dispuși să-și folosească abilitățile pentru a se impune și a obține ceea ce își doresc. Vărsătorii sunt mai siguri pe sine și mai ambițioși în relațiile cu ceilalți. Vor vrea să-și asume roluri de conducere.


Peşti:

Venus în Scorpion le aduce Peștilor o perioadă de plăcere a deplasărilor și a întâlnirilor cu persoane noi. Vor dori să călătorească și să exploreze noi locuri. Peștii sunt mai fericiți și mai împliniți când sunt în mișcare. Sunt mai dornici să-și lase confortul zonei de confort și să exploreze noi orizonturi.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS