Horoscop 1-7 ianuarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 1-7 ianuarie 2024

Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Berbec:

Mercur își reia mișcarea directă începând cu 2 ianuarie 2024, exercitând o influență semnificativă asupra domeniilor voastre de perfecționare profesională, studii, călătorii, direcție profesională, principii și credințe de viață. Aceste sfere au fost supuse unei analize riguroase, iar acum vă aflați în poziția de a lua decizii strategice, anunță horoscop-urania.org.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Taur:

În a doua jumătate a săptămânii, veți fi implicați în discuții la locul de muncă privind anumite modificări structurale care vor fi implementate în 2024. Acestea se referă la programul de lucru, responsabilitățile și activitățile voastre profesionale. Aceste zile vor fi marcate de un ritm intens, cu discuții care vor aborda și aspectele financiare, inclusiv salariul și beneficiile voastre financiare.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Gemeni:

În weekend, Luna traversează Casa relațiilor, ceea ce vă va determina să căutați să participați la mai multe evenimente. Pentru Gemenii singuri, acesta poate fi un moment bun pentru a scăpa de starea de nemulțumire sufletească și dezamăgire pe care au experimentat-o în relațiile lor recente. Este un moment propice pentru a vă deschide inima și a vă bucura de compania celorlalți.






Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Rac:

Marte își începe călătoria prin zodia Capricorn începând cu 4 ianuarie 2024, influențând domeniul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor voastre profesionale. Acest lucru indică o dorință de a consolida relațiile sau contractele profesionale. Fiți atenți la tendința de a proiecta nemulțumiri pe partener, deoarece acest lucru poate duce la dispute și conflicte reale! Se recomandă ca Racii să utilizeze în mod constructiv energia lui Marte.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Leu:

Contextul astral al săptămânii aduce nativilor Leu preocupări legate de gestionarea resurselor financiare, vizite la prieteni și rude, discuții în sfera amoroasă, mai ales dacă doriți să cuceriți pe cineva de care vă simțiți atrași, dar și preocupări legate de casă și familie.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Fecioară:

Mercur își reia traiectoria directă începând cu 2 ianuarie 2024, influențând domeniul familial. Acest lucru permite reluarea dialogurilor inițiate în decembrie privind administrarea bunurilor sau rezolvarea unor neînțelegeri cu rudele.






Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Balanţă:

Marte începe să traverseze zodia Capricornului, începând cu 4 ianuarie 2024, influențând domeniul casei și al familiei. Urmează o perioadă în care veți investi energie în rezolvarea problemelor legate de cămin și viața de familie. Este recomandat să utilizați în mod constructiv energia lui Marte, evitând impunerea opiniilor în mod agresiv sau intrarea în conflicte.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Scorpion:

Contextul astral al săptămânii aduce nativilor Scorpion preocupări pentru rezolvarea problemelor legate de activitatea profesională, relația de cuplu și sectorul financiar, mai ales dacă așteptați o sumă de bani care vine cu întârziere.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Săgetător:

Mercur își reia traiectoria directă începând cu 2 ianuarie 2024, în domeniul personalității, marcând sfârșitul unei perioade de trei săptămâni în care v-ați reevaluat viața personală, proiectele și planurile de viitor. Este un moment favorabil pentru stabilirea unor noi obiective pentru anul 2024.






Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Capricorn:

Marte începe să traverseze zodia Capricornului, începând cu 4 ianuarie 2024, influențând domeniul identității și aducând multă energie, determinare, inițiative și curaj în stabilirea obiectivelor. De asemenea, unii dintre voi vor căuta să-și recucerească partenerul sau să flirteze cu cineva de care se simt atrași.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Vărsător:

Contextul astral al săptămânii aduce nativilor Vărsător preocupări pentru situația financiară, primirea unor bani proveniți din alte surse decât salariile, de la părinți, planificarea unei călătorii sau preocupări pentru înscrierea la niște cursuri, decizii privind direcția profesională. Sfârșitul de săptămână aduce întâlniri cu prietenii, ieșiri în oraș sau în afara lui.


Horoscop 1-7 ianuarie 2024, Peşti:

Mercur își reia traiectoria directă începând cu 2 ianuarie 2024, în domeniul carierei și al imaginii, relațiilor cu șefii sau cu persoanele cu putere de decizie, permițând reluarea discuțiilor inițiate în decembrie cu șefii, legate de activitatea profesională și proiectele pentru anul 2024.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS