Horoscop 15-21 ianuarie 2024

Horoscop 15-21 ianuarie 2024

Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Berbec:

În prima jumătate a săptămânii, emoțiile pot domina starea de spirit. Aspectul format între Lună și Uranus poate aduce schimbări pozitive. Marți nu este o zi favorabilă pentru dialoguri sau stabilirea obiectivelor. Miercuri, Luna formează un aspect strâns cu Nodul Nord, oferind oportunitatea de a lua decizii importante legate de carieră, anunță horoscop-urania.org.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Taur:

În prima jumătate a săptămânii, se pot face schimbări în relațiile de prietenie și în planurile de viitor. Marți și miercuri, Luna traversează Casa izolării, subconștientului, introspecției și trecutului, ceea ce poate duce la reactivarea unor amintiri.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Gemeni:

Săptămâna aduce preocupări pentru carieră și stabilirea unor obiective de viitor. Marți și miercuri, Luna în tranzit prin Casa proiectelor de viitor poate aduce oferte sau propuneri de la prieteni sau persoane apropiate.






Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Rac:

Săptămâna aduce preocupări pentru începerea unor cursuri de pregătire profesională, schimburi de experiență, plecarea într-o delegație sau o călătorie. Marți și miercuri, se activează Casa carierei și a relațiilor cu superiorii.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Leu:

Săptămâna aduce preocupări pentru situația financiară, semnarea unor contracte, a unui act adițional. Marți și miercuri sunt zile de acțiune în planul dezvoltării personale.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Fecioară:

Săptămâna aduce preocupări pentru relația de cuplu și relațiile profesionale, mai ales dacă există negocieri sau contracte noi de încheiat.






Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Balanţă:

Săptămâna aduce preocupări pentru sectorul muncii. Marți și miercuri se activează sectorul relațiilor și parteneriatelor, oferind posibilitatea de a încheia sau semna contracte.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Scorpion:

Săptămâna aduce preocupări pentru planul sentimental, relațiile cu copiii, programarea unor călătorii de agrement sau participarea la evenimente, concerte. Marți și miercuri sunt zile aglomerate la locul de muncă.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Săgetător:

Săptămâna aduce preocupări pentru familie, cămin și rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare ale casei. Marți și miercuri, se activează sectorul iubirii și aventurilor romantice, precum și al relațiilor cu copiii pentru părinți. Spre finalul săptămânii, pot apărea evenimente neprevăzute sau neașteptate legate de sarcinile de serviciu sau situații care pot schimba fluxul la locul de muncă.






Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Capricorn:

Săptămâna aduce preocupări pentru discutarea unor contracte, colaborări, strategii și planuri de viitor. Marți și miercuri, se activează sectorul familial și este posibil să apară evenimente care să schimbe planurile. Relațiile cu familia se pot deteriora dacă nu se ajunge la o cale comună de comunicare și pot ieși la suprafață nemulțumiri sau frustrări mai vechi.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Vărsător:

Săptămâna aduce preocupări de natură financiară, pentru administrarea unor sume de bani sau plăți, cumpărături. Marți și miercuri sunt cele mai active zile din săptămână în planul comunicării, privind implementarea unor proiecte, discuții, ședințe, susținere de interviuri și acumulare de cunoștințe.


Horoscop 15-21 ianuarie 2024, Peşti:

Săptămâna aduce preocupări pentru planurile personale de viață. Marți și miercuri, se activează Casa banilor, iar nativii fac plăți sau încearcă să administreze cât mai bine banii pe care îi câștigă. De asemenea, este posibil să facă cheltuieli, să organizeze o petrecere surpriză unui prieten sau unei persoane din familie. Finalul de săptămână aduce vești surpriză sau informații, care pot schimba cursul unor decizii privind planurile de viitor.


Urmăriţi-ne în Știri Google