Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 ianuarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 ianuarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să își reconsidere abordarea problemelor care le stârnesc interesul. Mai exact, este necesară o schimbare de tactică. În situațiile în care au fost mai flexibili, acum este recomandat să se afirme cu determinare.


Taur:

Nativii acestei zodii au întâlnit runa Wunjo, semn al norocului. În această perioadă, au triumfat în toate domeniile. Wunjo este aliatul lor, nu există motive de nemulțumire. Orice obiectiv își vor stabili, acesta va deveni realitate mai devreme decât anticipau.


Gemeni:

Gemenii sunt informați că este timpul să își pregătească bagajele. Se arată o călătorie în viitorul apropiat. Ei sunt bine pregătiți pentru acest eveniment, cunoscând exact ce trebuie să includă în bagaje și ce traseu au de urmat.






Rac:

Racii se află în pragul unei schimbări majore, fie că este vorba de locuință sau de locul de muncă. În orice caz, vor acționa favorabil într-o problemă care le stârnește o preocupare specială. În esență, vor face o alegere între două opțiuni.


Leu:

Leii se confruntă cu o săptămână dificilă. Este necesară demonstrarea forței, puterii, rezistenței, curajului și rezilienței. Îi așteaptă provocări în toate planurile. După un început de an promițător, apar obstacole în calea lor.


Fecioară:

Fecioarele sunt informate că este necesară mobilizarea tuturor forțelor pentru a-și consolida poziția în familie și în societate. Dacă își vor folosi calitățile inerente, vor avea numai de câștigat.






Balanţă:

Balanțele pot găsi soluția sau răspunsul la o problemă care le frământă, dar numai prin angajarea unei discuții sincere cu ceilalți membri ai familiei.


Scorpion:

Scorpionii vor experimenta o revigorare sau renaștere, atât la nivel fizic cât și psihic. Vor trece la un nivel superior. Se reinventează, devin mai buni, mai prezenți în viața lor.


Săgetător:

Săgetătorii primesc o atenționare. Trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări majore. Toate schimbările care se anunță pentru Săgetători vor veni una după alta și vor fi benefice!






Capricorn:

Capricornii, în perioada 15-21 ianuarie, vor avea zile pline de mesaje, de toate felurile: scrise, nescrise, vocale, pe calculator, pe telefon, scrisori. Dintre toate, un singur mesaj se va distinge.


Vărsător:

Vărsătorii au o săptămână în care se bucură de belșug. În curând, visurile lor se vor împlini. Vor intra într-o perioadă de împlinire a dorințelor.


Peşti:

Peștii se află pe o suprafață de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Trebuie să fie vigilenți, în toate locurile în care pășesc. Pericolele pot apărea de unde nu se așteaptă.


Urmăriţi-ne în Știri Google