Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 ianuarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 ianuarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii vor avea parte de belșug. În curând, visurile voastre vor deveni realitate. Pentru cei care au avut îndoieli că bunăstarea nu va ajunge și la ei, vor fi surprinși. Anul 2024 începe cu lucruri bune!


Taur:

Nativii acestei zodii nu au o rună prea favorabilă. Vă aflați pe o suprafață fragilă și subțire și trebuie să fiți extrem de precauți în tot ceea ce faceți și spuneți. Nu este cea mai norocoasă săptămână pentru voi.


Gemeni:

Gemenii vor primi vești bune. S-ar putea să primiți un cadou surpriză. Unii dintre voi vor fi încântați cu daruri practice, în timp ce alți Gemeni s-ar putea să primească o sumă importantă de bani.






Rac:

Racii au parte de o săptămână sub semnul dragostei. Pentru cei singuri, se apropie ceva nou. O iubire pasională apare în calea voastră, ceva cu care nu v-ați mai întâlnit de ceva vreme.


Leu:

Cei care sunt mereu în grabă, sunteți avertizați să aveți răbdare și să nu forțați norocul, deoarece surprizele sunt pentru cei care știu să aștepte.


Fecioară:

Primiți un sfat pe care l-ați primit și în anul 2023. Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate problemele și grijile legate de trecut. Să lăsați necazurile în urmă și să vă pregătiți pentru un an mult mai bun.






Balanţă:

Ar trebui să rămâneți acasă așteptând o schimbare foarte importantă. Așadar, nu trebuie să vă faceți prea multe planuri pentru schimbarea mult dorită. De această dată, schimbarea vine către voi.


Scorpion:

Scorpionii primesc o atenționare. Este timpul să abordați diferit toate problemele care vă interesează. Cu alte cuvinte, să schimbați tactica. Acolo unde ați fost prea îngăduitori, e cazul să vă impuneți. Unde ați fost prea duri, e bine să fiți mai blânzi și mai dulci la vorbă.


Săgetător:

Săgetătorii sunt fericiții câștigători ai runei Wunjo. În săptămâna viitoare veți câștiga în toate domeniile vieții, fiți siguri de asta! Veți obține victorii importante în toate planurile!






Capricorn:

Capricornii sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența voastră. Acest avânt vă va ajuta să vă reinventați, mai ales că ați muncit mult pentru reușita de care vă veți bucura acum.


Vărsător:

Vărsătorii, foarte curând, vor afla un adevăr important care îi va marca sau le va schimba viața. Așadar, fiți foarte atenți la toate informațiile care vor veni spre voi.


Peşti:

Peștii au parte de protecție totală din partea Divinității. Runa Eolh vă ține departe de energiile negative care vă înconjoară.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS