Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024

Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Carul/Faetonul. Carul te poartă înainte în călătorii interioare spre dezvoltare spirituală. Te concentrezi asupra ţelurilor şi vei reuşi să le atingi. Se anunţă schimbări pozitive în relaţiile personale.


Taur:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Cartea indică că o idee concepută recent va fi pusă în practică. Cavalerul de Bâte este extrem de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.


Gemeni:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Rac:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.






Leu:

Cartea etalată – Opt de Bâte. Ai acum libertatea și spațiul pentru a îţi continua planurile și activitățile. Această carte este una plină de energie și dinamism care te stimulează pentru a îţi realiza repede obiectivele.


Fecioară:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.






Balanţă:

Cartea etalată – Cavalerul de Spade. Cartea este adesea asociată cu acțiunea și schimbarea. Când apare Cavalerul de Spade într-o citire de Tarot, poate semnala o perioadă în care trebuie să acționezi hotărât(ă) și rapid(ă) pentru a-ți atinge obiectivele sau pentru a rezolva problemele.


Scorpion:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Săgetător:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea.






Capricorn:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Vărsător:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor.


Peşti:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Ai ocazia împlinirii, dar depinde de tine dacă vei profita de această şansă, în funcție de câtă nevoie ai în acest moment de împlinire emoțională și de împlinire spirituală.


Urmăriţi-ne în Știri Google