Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii februarie 2024

Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii februarie 2024


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Luna aceasta sunteți pregătiți pentru acțiune! Vă simțiți energici și gata să luptați pentru ceea ce credeți. Totuși, runele vă sfătuiesc să rămâneți calmi și să nu vă grăbiți. Disputele nu vor rezolva nimic, ci vor crea doar tensiune. Relaxați-vă și lăsați lucrurile să se rezolve de la sine.


Taur:

Aveți grijă la comunicarea voastră în luna februarie! Fiți atenți la ce spuneți și cui spuneți. Este important să fiți prudenți și să nu luați decizii pripite. Terenul este alunecos, deci mergeți cu grijă!


Gemeni:

Norocul vă așteaptă! Luna aceasta veți reuși să realizați tot ce v-ați propus. Profitați de energia pozitivă și faceți planuri mărețe!






Rac:

Sunteți norocoșii lunii februarie! Wunjo, cea mai norocoasă rună, vă veghează. Succesul vă va însoți în toate domeniile vieții. Bucurați-vă de victorie!


Leu:

Este timpul pentru o revigorare! Luna lui Făurar vă simțiți plini de energie și vitalitate. Sunteți pregătiți să începeți un nou capitol în viața voastră. Profitați de această energie pozitivă!


Fecioară:

O schimbare importantă vă așteaptă acasă. Fiți pregătiți pentru o transformare majoră în viața voastră personală. Nu vă temeți de necunoscut, ci îmbrățișați această schimbare cu optimism!






Balanţă:

Schimbări majore sunt la orizont! Pregătiți-vă pentru o perioadă plină de transformări în viața voastră. Fiți curajoși și adaptați-vă cu ușurință la noile circumstanțe.


Scorpion:

Sunteți gata de o aventură? O călătorie mult așteptată vă așteaptă în această lună. Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat!


Săgetător:

Relaxați-vă și bucurați-vă de viață! Luna lui Făurar este perfectă pentru odihnă și reîncărcarea bateriilor. Vești bune vă așteaptă din partea familiei.






Capricorn:

Nu vă grăbiți să vă luptați! Luna aceasta este favorabilă pentru voi, deci nu este nevoie să vă aruncați în conflicte inutile. Fiți calmi și lăsați lucrurile să se rezolve de la sine.


Vărsător:

Visurile voastre se vor împlini! Luna lui Făurar este plină de belșug. Așteptați-vă la vești bune, mai ales dacă vă doriți un copil.


Peşti:

Aveți răbdare și lăsați lucrurile să se așeze. Nu forțați norocul, ci lăsați-vă purtați de valul vieții. Surprize plăcute vă așteaptă la finalul lunii.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google