Pregătiți de o transformare radicală? Pluto retrogradează în Vărsător!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Pregătiți de o transformare radicală? Pluto retrogradează în Vărsător!

Pluto, planeta transformării și a regenerării, și-a reluat călătoria retrogradă din data de 2 mai în semnul Vărsătorului, unde va rămâne până în 12 octombrie. Această perioadă va fi marcată de o profundă introspecție și o reevaluare a diverselor aspecte ale vieții noastre, oferindu-ne șansa de a ne elibera de tiparele limitative și de a ne realinia cu adevărata noastră esență.


Berbec:

Transformarea va atinge sfera prietenilor și a aspirațiilor. Vor apărea oportunități financiare neașteptate, dar și posibile conflicte cu superiorii, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Cariera și obiectivele profesionale vor fi supuse unor schimbări semnificative. Vei învăța să fii propriul șef, dar pot apărea conflicte cu superiorii.


Gemeni:

O nouă perspectivă asupra vieții te va cuprinde. Vei reflecta la credințele tale și vei dori să te aprofundezi în introspecție. Te așteaptă călătorii și oportunități de învățare.






Rac:

Pot apărea confruntări la nivelul conștiinței. Personalitatea ta va fi explorată în profunzime, iar de pierderi neașteptate poți avea parte.


Leu:

Relațiile tale, atât personale cât și profesionale, vor trece prin transformări profunde. Va fi o perioadă de reevaluare a propriei persoane și a dinamicii relaționale.


Fecioară:

Este necesară atenția sporită la sănătate. Pluto te va sprijini în a găsi specialiștii de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Totodată, pot apărea complicații la locul de muncă.






Balanţă:

Relația cu copiii va fi pusă sub lupă. Pluto te va îndemna să reevaluezi dinamica familială și să explorezi ideea de a avea un copil.


Scorpion:

Agitația și reflecția profundă vor marca această perioadă. Te vei concentra asupra familiei tale, în special pe relația cu mama. Explorarea emoțiilor vechi și reevaluarea valorilor tale vor fi esențiale.


Săgetător:

Relațiile cu frații și cei din jur vor fi reevaluate. Va fi necesar să îți exprimi opinia personală cu asertivitate. Pluto te va ajuta să comunici mai autentic.






Capricorn:

Finanțele, veniturile și valorile tale vor fi supuse unor provocări. Va fi o perioadă de reevaluare a acestor aspecte și de descoperire a unor noi direcții.


Vărsător:

Pluto va modela modul în care te prezinți și aspectul tău fizic. Este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, dar vei avea ocazia să descoperi straturi mai profunde ale propriei existențe.


Peşti:

Te așteaptă finaluri și pierderi. Va fi necesar să renunți la anumite aspecte ale vieții tale pentru a găsi un scop mai profund. Impactul se va simți la nivelul conștiinței, în special în cazul problemelor nerezolvate.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS