Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 20-26 mai 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 20-26 mai 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 20-26 mai 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Taur:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate.


Gemeni:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Rac:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.






Leu:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Fecioară:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.






Balanţă:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Scorpion:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Săgetător:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Cartea este adesea asociată cu energii de neliniște, îngrijorare și grijă. Aceasta indică o perioadă de provocări și dificultăți, în special în sfera mentală sau emoțională. Este important să acorzi atenție gândurilor și preocupărilor tale pentru a le aborda și a găsi soluții.






Capricorn:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Vărsător:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Peşti:

Cartea etalată – Trei de Spade. Cartea semnalează că vei fi jignit(ă) sau rănit(ă) de persoanele din jurul tău. Dar de obicei că eşti părăsit(ă) sau înşelat(ă) - mai ales în relaţiile cu oamenii la care ţii. Trei de Spade semnifică şi mare supărare, lacrimi şi durere interioară.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS