Zodia favorizată de conjuncția Soarelui cu Jupiter din 18 mai 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodia favorizată de conjuncția Soarelui cu Jupiter din 18 mai 2024

Taur și Ascendent în Taur:

Un val de expansiune și transformare vă așteaptă! Un nou capitol se deschide pentru voi! Conjuncția puternică dintre Soare și Jupiter în semnul vostru luminează reflectoarele pe obiectivele voastre, pe punctele forte ascunse și pe obiceiurile care vă definesc. Sunteți gata să le reevaluați și să le rafinați sub influența acestei energii expansive?


Uranus, planeta surprizelor, se alătură lui Venus într-un dans cosmic, aducând un zvâc de neașteptat în dorința voastră de conectare și frumusețe. Așteptați-vă la întâlniri neașteptate, atracții neconvenționale și o dorință rebelă de a înfrânge tiparele. Sunteți pregătiți să vă lăsați purtați de valul surprizelor și să explorați noi orizonturi?


Soarele, simbolul vostru al identității, este revigorat de această conjuncție, oferindu-vă o imagine de sine mai clară și mai încrezătoare. Cum vă simțiți în interior? Sunteți plini de vitalitate? Vă simțiți autentici și individualizați? Acum este momentul să vă acceptați pe deplin și să vă îmbrățișați unicitatea.






Jupiter, planeta abundenței, își extinde influența în casa a 8-a și a 11-a din harta voastră astrală. Casa a 8-a vă invită să explorați teme legate de transformare, resurse partajate și conexiuni profunde. Poate fi vorba de moșteniri, colaborări intense sau chiar de o transformare psihologică. Sunteți pregătiți să vă confruntați cu aceste aspecte și să le folosiți ca sursă de creștere?


Casa a 11-a luminează visurile voastre, dorințele și viziunea voastră asupra viitorului. Cine vă susține în călătoria voastră? Cu cine vă conectați pentru a vă manifesta obiectivele? Aici găsiți sprijinul și inspirația de care aveți nevoie pentru a vă lua zborul spre noi culmi.


Această perioadă de expansiune și transformare este plină de potențial pentru voi. Fiți deschiși la nou, curajoși și urmați-vă intuiția. Succesul și satisfacția vă așteaptă pe drumul vostru!


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS