Horoscop 24-30 iunie 2024. Saturn Retrograd și Lilith în Balanță!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 24-30 iunie 2024. Saturn Retrograd și Lilith în Balanță!

Influențele astrale majore din această săptămână sunt retrogradarea lui Saturn în Pești (din 29 iunie) și Lilith în Balanță.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Berbec:

Începând cu 29 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Pești, invitându-vă până pe 15 noiembrie să reevaluați proiectele personale și profesionale. Este o perioadă potrivită pentru a face un bilanț și a decide ce direcție profesională să urmați. Lilith în Balanță, tranzitând sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, poate aduce dificultăți în relațiile existente și o reținere în a încheia noi asocieri. Cei singuri ar putea simți teama de a se apropia de persoane noi din cauza unor răni emoționale mai vechi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Taur:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită să reevaluați planurile de viitor și relațiile profesionale până pe 15 noiembrie. Cu Lilith în Balanță, urmează nouă luni de preocupare pentru ordine și organizare la serviciu. Apar dificultăți în colaborările profesionale și tendința de a controla activitățile pentru a asigura buna desfășurare a lucrurilor. Sănătatea devine o prioritate, iar adoptarea unui stil de viață sănătos poate deveni o obsesie.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Gemeni:

Pe 29 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin Pești, oferindu-vă până pe 15 noiembrie ocazia să reevaluați activitatea profesională și să găsiți soluții la problemele existente. Lilith în Balanță, tranzitând sectorul iubirii și relațiilor cu copiii, poate aduce blocaje în exprimarea sentimentelor și dificultăți în relațiile personale. Creativitatea poate fi inhibată, iar relațiile cu copiii pot întâmpina provocări.






Horoscop 24-30 iunie 2024, Rac:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită să reevaluați convingerile, credințele și planurile de perfecționare profesională până pe 15 noiembrie. Lilith în Balanță poate aduce blocaje și probleme în relațiile de familie. Atenție la deciziile imobiliare, pentru că pot exista greșeli datorate ignorării intuiției. Este o perioadă în care familia și casa vor necesita o atenție specială.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Leu:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă oferă timp până pe 15 noiembrie să rezolvați chestiuni financiare și să corectați deciziile greșite din trecut. Lilith în Balanță, tranzitând sectorul comunicării, poate aduce dificultăți în relațiile personale și profesionale din cauza comunicării defectuoase. Este important să fiți atenți la modul în care vă exprimați, pentru a evita rănirea celor din jur.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Fecioară:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, aduce o perioadă de reevaluare a relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale până pe 15 noiembrie. Lilith în Balanță, activând casa banilor, poate aduce temeri legate de pierderea resurselor financiare. Nativii Fecioară vor resimți tensiuni în gestionarea finanțelor și vor căuta să își asigure siguranța financiară prin economisire și investiții prudente.






Horoscop 24-30 iunie 2024, Balanţă:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită să reevaluați activitățile profesionale până pe 15 noiembrie, mai ales dacă sănătatea este afectată de stres și suprasolicitare. Cu Lilith în Balanță, următoarele nouă luni vor aduce temeri legate de asumarea responsabilităților și exprimarea opiniilor. Este important să fiți atenți la modul în care vă gestionați relațiile și parteneriatele pentru a evita repetarea tiparelor negative din trecut.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Scorpion:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită până pe 15 noiembrie să reevaluați relațiile de iubire și cele cu copiii. Lilith în Balanță, tranzitând sectorul izolării, poate aduce temeri legate de singurătate și abandon. Este o perioadă de introspecție profundă și de reevaluare a relațiilor personale și a modului în care vă conectați cu ceilalți.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Săgetător:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită să reevaluați planurile legate de familie și locuință până pe 15 noiembrie. Lilith în Balanță poate aduce temeri legate de viitor și dificultăți în relațiile de prietenie. Este o perioadă în care ar trebui să fiți atenți la modul în care vă gestionați relațiile și să evitați conflictele cu cei dragi.






Horoscop 24-30 iunie 2024, Capricorn:

Saturn retrograd prin Pești, din 29 iunie, vă invită până pe 15 noiembrie să reevaluați modul în care comunicați și relaționați cu ceilalți. Lilith în Balanță poate aduce dificultăți în relațiile profesionale și temeri legate de afirmare. Este important să fiți atenți la modul în care vă exprimați opiniile și să evitați conflictele cu superiorii și autoritățile.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Vărsător:

Saturn retrograd prin Casa banilor, din 29 iunie, vă invită până pe 15 noiembrie să reevaluați modul în care administrați finanțele și să vă dați mai multă valoare. Lilith în Balanță poate aduce dificultăți în relațiile interpersonale și blocaje în procesele de învățare și călătorii. Este o perioadă în care ar trebui să fiți atenți la modul în care gestionați resursele și relațiile cu ceilalți.


Horoscop 24-30 iunie 2024, Peşti:

Saturn retrograd prin Casa personalității, din 29 iunie, vă invită până pe 15 noiembrie să reevaluați planurile personale și să construiți ceva durabil. Lilith în Balanță poate aduce blocaje în domeniul financiar și al relațiilor intime. Este o perioadă în care trebuie să fiți flexibili și receptivi la schimbări.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS