Etalarea şi interpretarea runelor, 29 iulie - 4 august 2024

Etalarea şi interpretarea runelor, 29 iulie - 4 august 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să facţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Simțiți că pământul se mișcă sub picioarele voastre, Berbec? O schimbare majoră se apropie și va afecta direct viața voastră de acasă. Este ca și cum ați construi o casă nouă pe o fundație veche. Poate fi vorba de o renovare amplă, o mutare sau chiar o schimbare în dinamica relației cu familia. Acceptați aceste transformări cu brațele deschise, deoarece ele vă vor conduce către o nouă etapă în viață.


Taur:

Vă simțiți ca un copac puternic care rezistă unei furtuni. În această săptămână, veți fi puși la încercare, dar rădăcinile voastre adânci vă vor ajuta să rămâneți ancorați. Nu vă lăsați intimidați de provocări și rămâneți fideli valorilor voastre. După furtună, veți ieși și mai puternici.


Gemeni:

Sunteți ca un fluture care își deschide aripile și se pregătește să zboare către noi orizonturi. O perioadă de abundență și prosperitate se anunță la orizont. Este momentul să vă asumați riscuri și să investiți în proiectele voastre. Universul vă susține în toate eforturile voastre.






Rac:

Inima voastră este ca o mare care se agită sub influența unei furtuni. Emoțiile sunt intense și vă pot copleși. Permiteți-vă să simțiți tot ceea ce simțiți, fără să vă judecați. O nouă iubire poate apărea în viața voastră, aducând cu sine o vâltoare de sentimente. Deschideți-vă inima și lăsați-vă purtați de valuri.


Leu:

Sunteți ca un leu care își revendică teritoriul. În această săptămână, veți fi în centrul atenției și veți avea multe oportunități de a vă face auzită vocea. Un mesaj important vă va ajuta să vă clarificați obiectivele și să vă alegeți calea. Fiți încrezători în forțele voastre!


Fecioară:

Veți primi vești bune care vă vor aduce un zâmbet pe față. Poate fi vorba despre o promovare la locul de muncă, o sumă de bani neașteptată sau o recunoaștere publică. Bucurați-vă de aceste momente de fericire și nu uitați să mulțumiți Universului pentru toate binecuvântările.






Balanţă:

Cineva vă admiră în secret și vă pregătește o surpriză plăcută. Deschideți ochii și inima și fiți atenți la semnele pe care vi le trimite Universul. O relație specială se poate transforma într-o poveste de dragoste de neuitat.


Scorpion:

Sunteți ca un Phoenix care renaște din propria cenușă. O transformare profundă are loc în interiorul vostru și vă invită să vă reevaluați prioritățile și valorile. Concentrați-vă pe consolidarea relațiilor cu cei dragi și pe construirea unei baze solide pentru viitor.


Săgetător:

Simțiți că sunteți pe punctul de a descoperi un nou continent. Aventura vă cheamă și este timpul să răspundeți acestui apel. Un proiect nou sau o călătorie vă vor deschide orizonturile și vă vor ajuta să vă dezvoltați personal.






Capricorn:

Aveți răbdare, Capricorni! Eforturile voastre vor fi răsplătite. Universul vă pregătește o surpriză plăcută, așa că nu renunțați la visurile voastre. Continuați să munciți din greu și veți vedea rezultatele în curând.


Vărsător:

Sunteți ca un navigator care explorează mări necunoscute. În această săptămână, veți fi confruntați cu situații neprevăzute care vă vor obliga să vă adaptați planurile. Fiți flexibili și deschiși la schimbări.


Peşti:

Intuiția voastră vă ghidează către adevăr. Ascultați-vă vocea interioară și nu vă lăsați influențați de părerile celorlalți. O descoperire importantă vă va schimba perspectiva asupra vieții.


Urmăriţi-ne în Știri Google