Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 iulie - 4 august 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 iulie - 4 august 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 iulie - 4 august 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Cumpătarea. Cartea nu este doar despre moderație și control, ci înseamnă să trăiești viața cu atenție și înțelepciune. Este o lecție despre echilibru și optimism. Ea ne îndeamnă să găsim armonia între imaginație și realitate, între acțiune și reflecție.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Gemeni:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Rac:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.






Leu:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.


Fecioară:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.






Balanţă:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Scorpion:

Cartea etalată – Zece de Spade. Cartea pare să poarte o semnificație profundă și să fie asociată cu experiențe dificile, inclusiv cruzime, suferință și pierderi. Este important să acordăm atenție semnalelor pe care le transmite și să fim pregătiți să înfruntăm aceste provocări cu înțelepciune pentru a depăși dificultățile și pentru a evita accidentele sau abandonarea.


Săgetător:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.






Capricorn:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.


Vărsător:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Peşti:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS