Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iulie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iulie 2024

Există multe puncte de vedere diferite cu privire la originile și scopul Tarotului. Unii cred că a fost creat în Italia în secolul al XIV-lea, în timp ce alții cred că are origini mai vechi și mai diverse. De asemenea, nu există un consens cu privire la semnificația simbolurilor din cărțile de Tarot. Unii cred că ele reprezintă principii și arhetipuri psihologice, în timp ce alții cred că sunt legate de religia și mitologia ocultă.


Berbec:

Cartea etalată – Împăratul. Simbolizează puterea masculină, conducerea, ordinea și structura. El reprezintă arhetipul tatălui sau al figurii paterne, care oferă îndrumare, protecție și stabilitate, conform horoscop-urania.org.


Taur:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.


Gemeni:

Cartea etalată – Magicianul. Cartea arată că în tine se află toate posibilitățile și potențialul lucrurilor la începutul lor. Magicianul indică că vei avea înțelegere rapidă, raționament bun, inițiative inteligente și curiozitate intelectuală.






Rac:

Cartea etalată – Regina de Cupe. Regina de Cupe reprezintă emoțiile profunde, compasiunea, intuiția și sensibilitatea. Sugerează o conexiune puternică cu propriile sentimente și cu cele ale altora.


Leu:

Cartea etalată – Soarele. Cartea reprezintă realizare, bogăție, o atmosferă strălucitoare. Soarele îţi dă putere și îţi spune că oriunde ai călători și orice ai face, energia ta iradiantă te va însoţi și îţi va aduce mulțumire.


Fecioară:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.






Balanţă:

Cartea etalată – Justiția. Este o carte care simbolizează echilibrul, adevărul și legea. Ea reprezintă forța karmică a Universului și momentul în care suntem evaluați pentru acțiunile noastre.


Scorpion:

Cartea etalată – Moartea. Această carte poate fi una dintre cele mai productive și pozitive cărți ale Tarotului. Ea reprezintă încheierea unei situaţii ori a unui aspect important al vieții tale, care poate aduce după sine un nou început preţios.


Săgetător:

Cartea etalată – Roata Destinului. Cartea arată că lucrurile au pornirea să evolueze în cicluri. Chiar dacă condițiile din jurul tău sunt grele și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și vei putea să te concentrezi mai mult asupra distracției și frivolității.






Capricorn:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Vărsător:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.


Peşti:

Cartea etalată – Luna. Simbolizează introspecția, emoțiile profunde, intuiția și visele. Ea ne invită să explorăm tărâmul subconștientului, unde se ascund adevărurile noastre ascunse, temerile și dorințele cele mai intime.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS