Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 august 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 august 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să facţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecule, săptămâna aceasta e ca o fortăreață invincibilă în jurul tău. Energia ta debordantă e protejată de forțe cosmice, iar succesul e garantat!


Taur:

Taurule, Universul te invită la un dans elegant. Flexibilitatea este cheia succesului acum. Lasă-te purtat de ritm și vei descoperi că schimbarea poate fi plăcută.


Gemeni:

Gemeni, pregătiți-vă pentru un rollercoaster emoțional! Surprize plăcute vă așteaptă la fiecare colț, iar portofelul vă va mulțumi.






Rac:

Raci, aștrii vă zâmbesc larg! Aveți o putere de atracție magnetică și totul pare să se alinieze în favoarea voastră. Bucurați-vă de această perioadă de abundență!


Leu:

Leule, răbdarea ta va fi răsplătită cu vârf și îndesat. Universul pregătește un spectacol special doar pentru tine. Relaxează-te și savurează așteptarea.


Fecioară:

Fecioară, așteaptă-te la o schimbare de decor! O călătorie te va inspira și îți va deschide noi orizonturi. Pregătește-ți valizele și sufletul pentru aventură!






Balanţă:

Balanță, intuiția ta este la cote maxime. Ascultă-ți inima și vei descoperi un mesaj important care îți va schimba perspectiva asupra vieții.


Scorpion:

Scorpionule, e timpul să te eliberezi de trecut. Lasă în urmă tot ce te-a rănit și fă loc pentru noi începuturi. O săptămână plină de regenerare te așteaptă.


Săgetător:

Săgetătorule, ține-te bine! O săptămână plină de aventură și schimbări radicale te așteaptă. Fii flexibil și adaptează-te cu ușurință la nou.






Capricorn:

Capricornule, fii prudent în această săptămână. E ca și cum ai merge pe un teren alunecos. Atenție la deciziile pe care le iei și la relațiile cu cei din jur.


Vărsător:

Vărsătorule, pregătește-te pentru o poveste de dragoste de neuitat! O nouă iubire îți va aduce o doză sănătoasă de entuziasm și pasiune.


Peşti:

Pești, un secret bine păstrat va ieși la iveală. Acest adevăr te va elibera și te va ajuta să faci o schimbare majoră în viața ta.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS