Etalarea şi interpretarea runelor, 5-11 august 2024

Etalarea şi interpretarea runelor, 5-11 august 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să facţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecule, săptămâna aceasta e ca o armură strălucitoare care te protejează de orice rău. Ești invincibil! Simte cum energia cosmică te înconjoară și te întărește.


Taur:

Taurule, pregătește-te pentru un salt uriaș! E ca și cum ai fi un pui de pasăre gata să-și ia primul zbor. Universul îți oferă aripile de care ai nevoie.


Gemeni:

Gemeni, răbdarea voastră va fi răsplătită din plin! Imaginați-vă că sunteți pescari care așteaptă să prindă cel mai mare pește. Relaxați-vă și bucurați-vă de așteptare.






Rac:

Racule, ai grijă la valurile emoționale care te pot copleși! Este ca și cum ai merge pe o punte de lemn peste un lac. Cu prudență și echilibru, vei ajunge cu bine la mal.


Leu:

Leule, ești un adevărat detectiv! Această săptămână îți oferă toate indiciile de care ai nevoie pentru a rezolva misterul care te frământă. Nu ezita să ceri ajutorul celor dragi.


Fecioară:

Fecioară, pregătește-te pentru o revelație care îți va schimba viața! E ca și când ai descoperi o comoară ascunsă într-un vechi cufăr.






Balanţă:

Balanță, ești ca o floare care înflorește după o ploaie abundentă. Simte cum energia vitală te revitalizează și te pregătește pentru o nouă etapă în viață.


Scorpion:

Scorpionule, ascultă-ți intuiția! E la fel ca și cum ai avea o busolă care te va ghida spre destinația ta. Rămâi acasă și concentrează-te pe lumea ta interioară.


Săgetător:

Săgetătorule, este timpul pentru o schimbare de perspectivă! Imaginează-ți că ești un alpinist care își schimbă traseul pentru a descoperi peisaje noi.






Capricorn:

Capricornule, ești un războinic născut! Dar amintește-ți că înțelepciunea este mai puternică decât forța. Rămâi calm și vei ieși victorios din orice conflict.


Vărsător:

Vărsătorule, ești un inovator înnăscut! Această mică bătălie te va ajuta să-ți demonstrezi abilitățile și să-ți consolidezi poziția.


Peşti:

Peștilor, Universul vă oferă o abundență de oportunități! E asemenea cu ați planta semințe care vor încolți și vor da roade bogate.


Urmăriţi-ne în Știri Google