Ce arată cărţile de Tarot pentru luna august 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna august 2024

Există multe puncte de vedere diferite cu privire la originile și scopul Tarotului. Unii cred că a fost creat în Italia în secolul al XIV-lea, în timp ce alții cred că are origini mai vechi și mai diverse. De asemenea, nu există un consens cu privire la semnificația simbolurilor din cărțile de Tarot. Unii cred că ele reprezintă principii și arhetipuri psihologice, în timp ce alții cred că sunt legate de religia și mitologia ocultă.


Berbec:

Cartea etalată – Carul/Faetonul. Carul te poartă înainte în călătorii interioare spre dezvoltare spirituală. Te concentrezi asupra ţelurilor şi vei reuşi să le atingi. Se anunţă schimbări pozitive în relaţiile personale, conform horoscop-urania.org.


Taur:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Gemeni:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.






Rac:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Șapte de Cupe. Șapte de Cupe este o carte care ne invită la introspecție și ne îndeamnă să ne explorăm lumea interioară. Prin înțelegerea semnificațiilor sale, putem obține o perspectivă mai clară asupra vieții noastre și putem lua decizii mai bune.






Balanţă:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Scorpion:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Săgetător:

Cartea etalată – Cinci de Spade. Cartea înseamnă certuri, luptă, planuri ruinate, pierderi, durere interioară şi înfrângere. Oamenii din jurul tău pot deveni duşmănoşi fără motiv. Poţi avea de a face cu oameni răi. Cartea poate însemna şi un câştig de pe urma altora. Un câştig fals. Uneori poate însemna furturi şi necinste, dar şi dezonorare.






Capricorn:

Cartea etalată – Șase de Spade. Nu îţi fie frică că ai putea renunţa la ceva, deoarece te vei duce spre o poziție mult mai prielnică în viață pentru tine. Dacă treci printr-o perioadă de tranziție grea, rezultatul va fi că vei fi mult mai format(ă) pentru ceea ce va veni.


Vărsător:

Cartea etalată – Cinci de Monede. Cinci de Monede este o carte care ne amintește că viața este plină de suișuri și coborâșuri. Este important să învățăm să ne adaptăm la schimbări și să găsim puterea de a merge mai departe, chiar și în cele mai dificile momente.


Peşti:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Cartea este adesea asociată cu energii de neliniște, îngrijorare și grijă. Aceasta indică o perioadă de provocări și dificultăți, în special în sfera mentală sau emoțională. Este important să acorzi atenție gândurilor și preocupărilor tale pentru a le aborda și a găsi soluții.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS