Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 septembrie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 septembrie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să facţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Există o probabilitate ridicată ca nativii acestei zodii să primească un dar deosebit, drept recompensă pentru eforturile depuse.


Taur:

Se recomandă nativilor Taur să lase în urmă evenimentele neplăcute din trecut și să se concentreze asupra aspectelor pozitive ale viitorului apropiat.


Gemeni:

Potrivit previziunilor astrologice, nativii Gemeni vor experimenta o creștere semnificativă și rapidă în toate domeniile vieții.






Rac:

Nativii Rac se pot aștepta la schimbări majore în viața personală și profesională, care vor aduce beneficii pe termen lung.


Leu:

Există indicii astrologice care sugerează că nativii Leu ar putea lua decizii importante legate de reședință sau carieră, cu rezultate favorabile.


Fecioară:

Comunicarea deschisă cu membrii familiei va ajuta nativii Fecioară să găsească soluții la problemele cu care se confruntă.






Balanţă:

După o perioadă mai tensionată, nativii Balanță ar trebui să acorde prioritate odihnei și relaxării, în așteptarea unei schimbări benefice.


Scorpion:

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să se relaxeze și să se bucure de starea de bine a celor dragi.


Săgetător:

Se recomandă prudență în acțiunile și deciziile luate de nativii Săgetător în perioada următoare.






Capricorn:

Un eveniment important va aduce la lumină informații care vor avea un impact semnificativ asupra vieții nativilor Capricorn.


Vărsător:

Nativii Vărsător sunt încurajați să planifice o călătorie care le va oferi oportunitatea de a se relaxa și de a se reinventa.


Peşti:

Deși vor întâmpina unele obstacole, nativii Pești vor reuși să depășească cu succes orice provocare.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS