Etalarea şi interpretarea runelor, 16-22 septembrie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 16-22 septembrie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să facţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii, plini de energie și cuceritori din fire, vor avea parte de victorii răsunătoare în toate domeniile vieții. Proiectele începute în trecut vor începe să dea roade, iar noile oportunități vor bate la ușă. Este momentul ideal pentru a-ți asuma riscuri și a ieși din zona de confort.


Taur:

Taurii, cunoscuți pentru încăpățânarea lor, ar putea avea de câștigat dacă ar aborda problemele dintr-o perspectivă diferită. Ascultă sfaturile celor din jur și fii deschis la compromisuri. O schimbare de strategie te va ajuta să atragi norocul și să obții rezultatele dorite.


Gemeni:

Comunicarea va fi în centrul atenției pentru Gemeni în această săptămână. Vei primi multe mesaje, e-mailuri și telefoane, iar printre acestea se va ascunde unul extrem de important. Fii atent la detalii și nu rata această oportunitate.






Rac:

Se pare că destinul pregătește o bucurie specială pentru nativii Rac. Un cadou generos, trimis de o persoană care le poartă de grijă, le va umple inima de fericire. Este important să își exprime recunoștința pentru acest gest, pentru a atrage și mai multe energii pozitive în viața lor.


Leu:

Leii sunt chemați să-și dezlănțuie puterea interioară și să-și revendice locul care le este cu drept cuvenit în familie, societate și carieră. Cu determinare și curaj, vor cuceri noi culmi.


Fecioară:

Fecioarele se pregătesc să-și deschidă aripile și să zboare spre noi orizonturi. O transformare profundă le așteaptă, atât la nivel fizic, cât și psihic.






Balanţă:

Balanțele sunt invitate să-și deschidă aripile și să zboare spre un nou început. O săptămână plină de promisiuni le așteaptă.


Scorpion:

Scorpionii se află într-o perioadă de transformări profunde. O nouă etapă în carieră și în viața personală se deschide pentru ei. Cu încredere în forțele proprii, vor depăși orice obstacol.


Săgetător:

Săgetătorii vor descoperi că familia este cel mai bun sprijin în găsirea răspunsurilor la întrebările lor. Prin dialog și comunicare, Săgetătorii vor găsi armonia și soluțiile de care au nevoie.






Capricorn:

Capricornul va avea nevoie de timp pentru sine pentru a-și clarifica gândurile și a-și stabili prioritățile. În această perioadă, Capricornul va căuta adâncurile propriului suflet, departe de agitația cotidiană.


Vărsător:

Setea de aventură a Vărsătorului nu cunoaște limite. După o scurtă pauză, acest nativ este gata să pornească într-o nouă călătorie, care poate deschide noi perspective atât pe plan personal, cât și profesional.


Peşti:

Îngerii păzitori vor fi alături de Pești în această perioadă, oferindu-le protecție și liniște. Forțele cosmice vor crea un scut în jurul Peștilor, ferindu-i de orice vibrație negativă.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS