Ce arată cărţile de Tarot pentru luna septembrie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna septembrie 2024

Există multe puncte de vedere diferite cu privire la originile și scopul Tarotului. Unii cred că a fost creat în Italia în secolul al XIV-lea, în timp ce alții cred că are origini mai vechi și mai diverse. De asemenea, nu există un consens cu privire la semnificația simbolurilor din cărțile de Tarot. Unii cred că ele reprezintă principii și arhetipuri psihologice, în timp ce alții cred că sunt legate de religia și mitologia ocultă.


Berbec:

Cartea etalată – Turnul. E musai să te eliberezi dintr-o situație sau o relație care au devenit prea limitate pentru tine. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se petrece un eveniment care va distruge integral pacea și armonia cu care te-ai înconjurat, conform horoscop-urania.org.


Taur:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Gemeni:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.






Rac:

Cartea etalată – Luna. Cartea este adesea asociată cu misterele, emoțiile intense și subconștientul. Imaginea clasică a acestei cărți prezintă un peisaj nocturn, cu o lună plină strălucitoare, un câine și un lup care latră la ea și două turnuri în depărtare.


Leu:

Cartea etalată – Soarele. Cartea reprezintă realizare, bogăție, o atmosferă strălucitoare. Soarele îţi dă putere și îţi spune că oriunde ai călători și orice ai face, energia ta iradiantă te va însoţi și îţi va aduce mulțumire.


Fecioară:

Cartea etalată – Magicianul. Cartea arată că în tine se află toate posibilitățile și potențialul lucrurilor la începutul lor. Magicianul indică că vei avea înțelegere rapidă, raționament bun, inițiative inteligente și curiozitate intelectuală.






Balanţă:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea îţi reamintește că toată munca ta va produce efectul dorit într-un final și că orice nesiguranță financiară pe care o simți în prezent va fi în curând istorie.


Scorpion:

Cartea etalată – Moartea. Această carte poate fi una dintre cele mai productive și pozitive cărți ale Tarotului. Ea reprezintă încheierea unei situaţii ori a unui aspect important al vieții tale, care poate aduce după sine un nou început preţios.


Săgetător:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.






Capricorn:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Vărsător:

Cartea etalată – Carul. Carul te poartă înainte în călătorii interioare spre dezvoltare spirituală. Te concentrezi asupra ţelurilor şi vei reuşi să le atingi. Se anunţă schimbări pozitive în relaţiile personale.


Peşti:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS